Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-29@14:27:55 GMT

اتفاق دردسرساز در برنامه دورهمی!

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۷۸۴۹۴

صراط: شب گذشته مهران مدیری مجری و کارگردان برنامه تلویزیونی «دورهمی» میزبان زوج نیما کرمی و زینب زارع بود.


به گزارش میزان، شب گذشته مهران مدیری مجری و کارگردان برنامه تلویزیونی دورهمی با میزبانی از زوج تلویزیونی نیما کرمی و زینب زارع دو مجری تلویزیون، به موضوع «مردم» پرداخت و گفت: یکی از ویژگی‌های خوب مردم این است که، مسئولان می‌دانند مردم چه می‌خواهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمونه اش یکی از مسئول است که می‌گفت؛ مردم از پیام رسان‌های داخلی حمایت خواهند کرد.

وی ادامه داد: مهمترین مسئله این است که مردم با مسئولان یکی هستند و جیب مردم و مسئول ندارد. خوبی مردم ما هم این است که اگر مشکلی پیش بیاد، بین خودشان حل می‌کنند. کمی اعصاب‌ها خرد است، اما درست می‌شود و مشکلات برطرف می‌شود.

زینب زارع و نیما کرمی در ابتدای برنامه به توضیح درخصوص ویژه برنامه عید فطر پرداختند.

نیما کرمی گفت: اولین اتفاقی که در ثانیه اول رخ داد، رسانه‌ها نوشتند که زن و مرد مجری روی آنتن زنده همدیگر را بغل کردند و کسی از نسبت ما حرفی نزد و این دست به دست چرخید. همچنین زینب زارع ادامه داد: ما ویژه برنامه عید فطر را روی آنتن داشتیم و وقتی که اعلام کردند عید است ما نه دیالوگ داشتیم و نه قرار بود آنتن روی ما باشد.

کرمی در پاسخ به سوال مدیری که زندگی شما با یک آرامش خاصی پیش می‌رود، بیان کرد: این آرامش از این نشات می‌گیرد که ما کم حاشیه هستیم و زندگی ما هم مثل بقیه عادی است. دعوا می‌کنیم، اما خوشی و شیطنت هم داریم.

وی در ادامه بابیان اینکه یک اصطلاحی به اسم «دوربین دزدی» و یا «میکروفون دزدی» در بین مجریان است، توضیح داد: لوس اجرا کردن بعضی از مجریان به این خاطر است که هیچ کلاس آموزشی وجود ندارد و همه خودشان راه را پیدا می‌کنند. به همین خاطر هر مجری می‌خواهد خودش دیده شود و خودش اجرا کند.

زارع با بیان اینکه پیش از این حوزه مطالعاتی وسیعی دارد و بیشتر از همسرش کتاب می‌خواند، اظهار کرد: در حال حاضر حوزه مطالعاتیم خیلی کم شده، اما باز هم کتاب، مجله و .. را می‌خوانم.

کرمی نیز در ادامه افزود: مطالعه برای مجری چند شکل دارد، اینکه خوب باید گوش کنیم، خوب باید بخونیم و خوب باید ببینم. من کمتر وقت می‌شود که رمان یا کتاب داستانی بخوانم، ولی روزنامه و مطالبی که برای اجرا به کمکم می‌آید را رصد می‌کنم و می‌خوانم؛ اما واقعا به خواندن رمان نمی‌رسم.

زارع به اجرای خوب مجریان تلویزیون اشاره کرد و گفت: رامبد جوان از حیث اجرا و بازیگری و آقای شهیدی فر با دانش خود و شما آقای مدیری در طنازی اجرای بسیار خوبی دارید و البته همسرم نیز مجری خیلی خوبی است.

کرمی هم در ادامه خاطرنشان کرد: اجرای خیلی از همه همکاران را دوست دارم و جدای از جایگاهی که ایجاد شده، اجرای شما، رامبد جوان، آقای علی درستکار در اجرای برنامه‌های معارفی و فرزاد حسنی، احسان علیخانی و طنز رضا رشیدپور را در برنامه‌های صبحگاهی خیلی دوست دارم.

کرمی به روز‌های آشنایی خود با همسرش در رادیو اشاره و گفت: ما به طور مشترک یک برنامه در رادیو ایران داشتیم که همسرم گزارشگر و بازیگر بخش نمایشی بود و هر روز همدیگر را می‌دیدیم. کم کم از او خوشم آمد و دنبال فرصتی بودم که یک روز زینب وسط برنامه زنده فشارش پایین بود. منم در بهترین موقعیت آنتن را رها کردم و چند تا شکلات از بیرون استودیو خریدم و این گونه بود که به دلش نشستم!

کرمی در پاسخ مدیری به یکی از نقاط منفی همسرش پرداخت و گفت: زینب اگر کاملا حاضر هم باشد، باز هم طول می‌کشد تا از خانه بیرون بیاید. همیشه برای من سوال ایجاد می‌شود که وقتی زینب ساده لباس می‌پوشد، این همه زمان برای چه چیزی صرف می‌شود.

زارع افزود: نیما خیلی عجول است، مثلا ساعت ۲ پرواز داریم و یک ساعت زودتر راه می‌افتد و همیشه دوست دارد زودتر برسد.

کرمی در ادامه به صبوری و فداکاری مردم ایران اشاره کرد و گفت: مردم ما نجیبترین مردم‌ها هستند و با دولت خیلی همراه می‌شوند، و به حتم رسیدگی بیشتر می‌خواهند. مدیران بیشتر به مردم برسند و به فکر حال مردم باشند.

زارع با اشاره به مشکلات مردم درخصوص یک معضل اجتماعی گفت: مردم ما خیلی مردم شریفی هستند که امیدوارم قدر آن‌ها دانسته شود.

مدیری با تاکید حرف‌های زارع عنوان کرد: واقعا جهان جای عجیبی است که جانوری مثل ترامپ باید ریس جمهور یک مملکت باشد.

در ادامه این برنامه، مجری برنامه «صبحی دیگر» درخصوص بیماری خود تصریح کرد: لکه پیشانی من از یک جوش شروع شد و در کنارش روی صورتم جوش‌های دیگری هم زد. بیماری کم کم به اوج رسید، طوری که نفسم هم بالا نمی‌آید و مدام سرفه می‌کردم. ناگهان متوجه شدم از جوش‌هایی که روی پیشانی ام است، در ریه هم دارم. این بیماری حدود ۵ تا ۶ سال طول کشید و در آن مدت خیلی اذیت شدم. یکسری از مردم حرف‌هایی می‌زدند که برایم خوشایند نبود.

کرمی با بیان اینکه درآمد مجریان تلویزیون مانند تیم‌های فوتبال است، گفت: درآمد مجریان می‌تواند خوب باشد و مثل بازیکن‌ها و لیگ‌های مختلف فوتبال هستند. اگر مجری‌ای به تیم ملی برسد، درآمدش خوب است.

وی افزود: تلویزیون برای یک مجری ویترین است و باعث می‌شود استیج‌های مختلفی هم جدای از تلویزیون داشته باشیم. ممکن است یک ماه ۲ تومان باشد و یک ماه ۱۵ میلیون باشد.

در پایان کرمی و همسرش، از کارگاه هنری خودشان، یک آئینه دست ساز با نقاشی‌های اسلیمی و ایرانی به موزه دورهمی اهدا کردند.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۸۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، مائده مهدی‌پور، یکشنبه شب در نشست یکشنبه‌های الگویی با موضوع معرفی الگوی شبکه فعالان مردمی جمعیت برنا با بیان اینکه فرزندآوری یک دغدغه جمعی است و ما برای آگاه‌سازی زنان در این زمینه کار را از سال ۱۴۰۰ آغاز کردیم، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع جوانی جمعیت و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در این زمینه، به‌دنبال مجموعه‌های دارای دغدغه جوانی جمعیت و مرتبط با این موضوع رفتیم.

مهدی‌پور افزود: در قدم اول، افراد دغدغه‌مند شناسایی شدند و جلساتی با حضور آنها برگزار شد.

فعال اجتماعی و فرهنگی جوانی جمعیت از شناسایی ۸۰۰ مادر دو فرزندی در یزد خبر داد و گفت: مولفه‌های این خانواده‌ها از لحاظ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و تفریحی مورد بررسی قرار گرفت.

وی از تنظیم پرسشنامه برای مادران دو و سه فرزندی و تکمیل آن توسط مادران خبر داد و عنوان کرد: مادران سه تا چهار فرزندی نیز که مسیر فرزندآوری را طی کرده بودند مورد بررسی قرار گرفتند و فشارهای اجتماعی که به آنها وارد می شد، بررسی کردیم.

مهدی پور ادامه داد: این مادران برای دیگر خانواده ها به عنوان الگوی عینی معرفی شدند و شرایطی فراهم شد که مادران بتوانند با مادران چهار فرزندی ارتباط نزدیک داشته باشند و این دورهمی ها به صورت محله ای ادامه دارد.

وی یادآور شد: این دورهمی ها به یکی از پدران چهار فرزندی سپرده شد و کارگروهایی ذیل این دورهمی ها تشکیل شد ضمن اینکه این پدران و خانواده هایشان یک دورهمی خانوادگی را با دیگر خانواده ها برگزار می کنند.

مهدی پور به تشریح برنامه های این دورهمی ها پرداخت و گفت: به دنبال برگزاری این دوره ها، بانک اطلاعات خوب و دقیقی از خانواده های چهار فرزندی در یزد شکل گرفت.

وی همچنین با اشاره به مادران دهه هشتادی که از آنها به عنوان «برنا مام» یاد می شود، افزود: مادران دهه هشتادی در سالهای اولیه ازدواج دچار فشار فرهنگی و اجتماعی بودند بنابراین شبکه مجازی تشکیل شد و مسائل و مشکلات آنها مورد بررسی قرار گرفت.

مهدی پور با اشاره به دورهمی هایی که توسط برنا مام‌ها تشکیل شده، بیان کرد: اتفاقات جالبی به واسطه این دورهمی ها شکل گرفت از جمله اعتکاف مادر و کودک که به کمک همین هسته ها برگزار شد که اتفاق ناب و ویژه ای بود.

این فعال اجتماعی به تشریح ارتباطات برقرار شده با حوزه های علمیه، ماماها، مراکز بهداشت و ... پرداخت و افزود: تلاش شده تا شرایط به لحاظ اجتماعی، فرهنگی و تا حدی اقتصادی برای ترغیب مادران به فرزندآوری و کمک به جوانی جمعیت فراهم شود.

کد خبر 6091522

دیگر خبرها

  • حفظ و احیای معماری اسلامی و ایرانی در یزد ضروری است
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • سیروس همتی مجری شبکه آموزش شد
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • سفربه تهران قدیم؛ اولین مجری برنامه‌های مهران مدیری سکته کرد (+عکس)
  • تغییر نام «مثبت آموزش» به «استودیو معلم»/ سیروس همتی مجری شد
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • مردی که «کمجان» را زنده کرد/ دیدار با سیروس زارع که زندگی‌اش را وقف نجات یکی از تالاب‌های کشورمان کرده است